Sve za kosu
066 307 338

svezakosu011@gmail.com


Matični broj: 66017524
PIB: 112310468

O nama

Sajt „Sve za kosu“ je kompletno posvećen Vašem potpunom zadovoljstvu. Ako imate bilo kakvih sugestija ili komentara, molimo Vas da nas kontaktirate.

Obavljanje kupovine

Obavljanje kupovine ne može da bude lakše. Samo pretražite naš katalog, zatim kliknite na bilo koji proizvod koji želite da kupite i dodajte ga u korpu. Nakon što ste završili selekciju proizvoda, kliknite na dugme „Naruči“ i bićete pitani za par detalja koji nama trebaju kako bismo zadovoljili uslove Vaše narudžbe. Sve narudžbe zavise od stanja na zalihama, a o svemu ćete biti obavešteni u najkraćem roku. U retkim situacijama ćemo morati otkazati Vaše porudžbine ako na zalihama nema traženih proizvoda.

Za porudžbine omogućeno je plaćanje prilikom dostave – dakle, pouzećem kuriru kada Vam paket stigne na adresu, zatim preko uplate na račun, online placanje na sajtu platnim karticama.

*** Za porudžbine preko 40000din dostupne su samo dve opcije: plaćanje uplatom preko računa i plaćanje platnom karticom (direktno putem sajta), plaćanje pouzećem nije moguće.

Raspored isporuka

Sve pakete za koje tražene proizvode imamo na stanju šaljemo od ponedeljka do petka do 12h.

Pošiljka obično stiže u roku od 1 do 5 radna dana. ( Izuzev praznicima, kada su gužve na terenu i kurirske službe rade otežano.)

Porudžbe na čekanju

Ako željeni proizvod nemamo na stanju, a ipak se odlučite na kupovinu, po Vašoj želji, sačuvaćemo Vašu narudžbu kako bismo što pre nabavili traženi proizvod i isporučili ga.

Naplata taksi

Sve cene su sa već obračunatim PDV-om (PDV 20%) i ne postoje nikakve dodatne takse koje se obračunavaju. Cene koje vidite na našim stranicama su konačne!

PDV

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. Iskazana je ukupna cena sa PDV-om. “Sve za kosu” maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.

Povraćaj, reklamacije i zamena

Paket pregledajte pred kurirom, a UKOLIKO PRIMITE OŠTEĆEN PAKET ili primetite neki propust kurirske službe, budite slobodni da nam se obratite kako bismo Vam dalje pomogli u rešavanju problema, ali Vas molimo da PRVO ODMAH KONTAKTIRAJTE kurirsku službu koja vam je dostavila paket i u PISANOJ FORMI PRIJAVITE NASTALU ŠTETU U ROKU OD 24H od prijama paketa jer u suprotnom nećemo moći da Vam uvažimo reklamaciju. 

Ukoliko primetite bilo koji drugi propust od strane kurirske službe ili imate nešto da nam saopštite, budite slobodni da nam se obratite kako bismo Vam pomogli u reševanju nastalog problema.

ODUSTANAK OD UGOVORA

U slučaju odustaka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod.

Cena robe biće vraćena kupcu nakon što roba bude vraćena u sedište trgovca. Trgovac ima pravo da uskrati vraćanje cene ukoliko utvrdi da roba nije u ispravnom stanju, zbog toga što je kupac robom neadekvatno ili nepravilno rukovao.

Troškovi vraćanja robe padaju na teret kupca.

Ukoliko se potrošač odluči na zamenu za drugi proizvod, ovo pravo može ostvariti u skladu sa Uslovima kupovine istaknutim na sajtu.

 OBAVEŠTENJE IZ ČLANA 27. ZAKONA O ZAŠTITI POTROŠAČA:

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana. Pravo na odustanak potrošač ostvaruje popunjavanjem Obrazca za odustanak i slanjem popunjenog obrasca trgovcu u roku od 14 dana od dana prijema robe. U slučaju odustanka potrošač snosi troškove prilikom vraćanja robe i novca , sem u slučajevima kada potrošač dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Proizvodi koji su otvarani ne ulaze reklamaciju! Ukoliko otvorite proizvod reklamacija će biti uvažena samo ukoliko je proizvod pokvaren.

Proizvodi koji su kupljeni tokom trajanja akcije ne podležu reklamaciji.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Sve za kosu web shop je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.