Isporuka paketa na kućnu adresu

Poštovani kupci, željeni proizvodi Vam mogu biti dostavljeni posredstvom  kurirske službe dan do dva nakon što dobijete potvrdu da je Vaš paket poslat, odnosno 2 do 5 radnih dana od primljene potvrde za izvrsenu narudzbinu. Ponekad se desi, zbog gužve, da kurirska sluzba ne isporuči na vreme, već bude kašnjenja prilikom zastoja na terenu i za vreme praznika stoga Vas molimo da imate razumevanja i strpljenja dok željeni proizvodi ne stignu do Vas.

NAPOMENA: Besplatna poštarina je za sve narudžbe čiji je iznos veći od 5.000din.

Sve pošiljke šalju se sa „označenom vrednošću“  stoga ste u obavezi da platite kuriru isključivo iznos koji je na papiru, odnosno krajnji iznos koji ste dobili na nasem sajtu prilikom kupovine.  

Takođe ne možemo odgovarati ukoliko Vas kurir ne kontaktira prilikom isporuke jer to zavisi isključivo od njih, ali u najvećem broju slučajeva se to ne desi.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Sve za kosu je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice