Kovrdžava kosa, Nega kose, Oštećena kosa

Redken – novo u ponudi

San svake žene je da ima lepu i zdravu kosu. Nije svaka kosa prirodno ista, danas postoje sredstva koja svakoj kosi omogućuju da izgleda luksuzno.

Glavna stvar je da su proizvodi visokokvalitetni i vrlo efikasni, kao, na primer, u američkoj marci profesionalne kozmetike za kosu Redken.

Jedinstvenost ovog proizvoda leži u njegovom bogatom proteinskom kompleksu. Prodire u dlaku duboko i deluje iznutra na vlas kose. Kao rezultat, pramenovi izgledaju vlažno, snažno i blistavo.

U liniji kozmetike postoje proizvodi za vlasnike svih tipova kose – kako za čvrste, neposlušne kovrdže, tako i za pramenove oslabljene stalnim posvetljivanjem, stylingom i trajnim tanjenjem. Pa čak i za probleme sa gubitkom kose i perut, uradjene su posebne formule za svaki tip kose od strane brenda Redken.

Extreme – proizvodi koji aktivno obnavljaju strukturu kose nakon stalnog bojenja, feniranja, korišćenja pegle za kovrdže i ravnanja.

Cerafill je serija stvorena za njegu tanke kose sklone opadanju.

Diamond Oil – preparati sa regenerirajućim uljima za lakše feniranje.

Curvaceous je proizvod dizajniran za negu kovrdžave, kovrdžave i kovrdžave kose.

Color Extend je kompleks proizvoda za pramenove koji su prošli promenu boje.

Color Extend Sun – sredstvo za zaštitu kose od negativnog uticaja prirodnih faktora.

All Soft – sastav bogat omega-6 kiselinama, keratinom, arganovim uljem i proteinima. Sastav je dizajniran da pomogne preterano suvoj i lomljivoj kosi.
Scalp Relief – proizvodi izrađeni posebno za zaštitu od gljivica peruti. Ublažava svrab, suvišnu masnoću ili suvoću te sprečava gubitak kose.

Kao i svaki proizvod, Redken ima svoje pozitivne i negativne strane. U prvom slučaju to su:

  1. najkvalitetnija kozmetika, a dugo se mogla koristiti samo u profesionalnim salonima, ali sada se pojavila serija za kućnu negu;
  2. bogat asortiman – danas je kompanija razvila više od 60 vrsta proizvoda za negu kose;
  3. dostupnost – nije teško kupiti proizvode, budući da je Redken zastupljen u više od 50 zemalja širom sveta.

A možda jedini nedostatak je da njegova sredstva imaju više cene. Ne zaboravite da je reč o kozmetici premium klase, koja je zbog kvaliteta vrlo tražena u celom svetu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *