Bojena kosa, Nega kose, Talasasta kosa

Nega lepe kose

Kratka ili dugačka? Ravna ili talasasta? Plava ili smeđa? Tanka ili punog volumena? Bilo kako bilo! Uverite se sami u vrhunski kvalitet najboljih brendova, kao i frizerskih salona, i ponovo se zaljubite u svoju kosu.

Da biste što duže uživali u tom osećaju da ste tek izašli iz frizerskog salona, ne bi trebalo suviše često da perete ofarbanu kosu. Savet: Nakon bojenja, kosu ne bi trebalo da perete najmanje 48 sati kako bi pigmenti u boji mogli da počnu da deluju. Za bojenu kosu preporučujemo liniju Reflection.

Vrući savet za leto ili odlazak na zatvorene bazene zimi: Izbegavajte so i hlorisanu vodu uz farbanu kosu! Ovo negativno utiče na strukturu i boju kose. Na primer, plava kosa može da poprimi zelenu nijansu.

Ako rado i često oblikujete dugu kosu, trebalo bi da u rutinu nege uvrstite tretmane za kosu, maske i ulja. Njih možete da nanesete na vlažne krajeve kose i pre i posle pranja. Hranljiva tekstura prodire duboko, neguje, hrani i štiti kosu.  Preporučujemo vam liniju Extentioniste.

Prilikom stilizovanja kose, posebno vodite računa da je zaštitite od prekomerne toplote. Prilikom upotrebe uređaja za oblikovanje kao što su fen, uvijač ili pegla za kosu, obavezno koristite sprej za zaštitu od toplote – on se odnosi i na farbanu i na prirodnu kosu. Preporučujemo L’Oréal Steampod.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *