Bojena kosa, Nega kose

Neka kosa zablista

San svake žene je lepa, čista i negovana kosa. Da li je to moguće? Na oštećenje kose utiče mnogo spoljnih faktora kao što su prečesto feniranje, svakodnevna upotreba pegle za kosu ali i mnogi drugi faktori. Preporučujemo samo proverene i pouzdane preparate i uređaje za kosu.

Kosa može da se ošteti i od blajhanja, ali i tokom letnjih vrelih dana usled jakog sunca ili preteranog kvašenja u hlorisanoj vodi. Plava kosa postaje često zelena, ali svaka boja ima neku specifičnost.

Rešenje svakako postoji. Danas postoji mnogo preparata koji štite i čuvaju vašu kosu.

Opadanje kose kod žena nije retka pojava i nastaje usled mnogo faktora. Bez obzira koliko da vam je teško zbog toga morate da se suočite sa tim. Kao prvo i veoma bitno je da isključite zdravstveni problem. Kada ste sigurni da ste zdravi, onda ćete vrlo brzo uspeti da oporavite kosu. Dovoljno je da počnete što pre sa tretmanom i vaša kosa će biti kao nekada.

Ukoliko ste odlučili da postanete plavuša, ali niste zadovoljne učinkom tako da vam je kosa postala suva i deluje kao slama, nemojte očajavati. Rešenje svakako postoji. Treba da koristite liniju za bojenu kosu Reflection.

Pored ovih preparata postoji još dosta linija za negu kose, možda je baš neka za vas.

Uz sve navedene savete imaćete zdravu, lepršavu i sjajnu kosu uz minimalan utrošak vremena.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *