Bojena kosa, Nega kose

Farbana kosa, zdrava i sjajna

Pramenovi su često na udaru, kada želimo malo promene, kako biste začinile svoj hair look. Ovu tehniku farbanja volimo jer ne podrazumeva drastičnu promenu, već predstavlja osveženje za vašu bojenu kosu. Kako biste sačuvale boju pramenova što duže i obezbedili svojoj kosi zdrav i sjajan izgled, trebalo bi da promenite svoje svakodnevne navike kada je kosa u pitanju, od trenutka kada izvučete pramenove.

Pramenovi često mogu narušiti vaš dugotrajni trud i strpljenje, kada pustite dugu kosu, jer blanš često isušuje kosu i zahteva redovno i učestalije šišanje, ukoliko želite da vam kosa uvek izgleda zdravo i bez ispucalih krajeva.

Kako biste sprečili isušivanje i pucanje vlasi, koristite šampone i maske bogate hranljivim sastojcima, preporučujemo Kérastase, koje će duboko hidrirati vašu kosu, i vaše suncem okupane pramenove, što drže zadržati u zdravom i sjajnom izdanju.

Kada je stilizovanje frizure u pitanju, kako ne biste dodatno isušili kosu, pri izlaganju visokim temperaturama, obavezno koristite proizvode, koji štite kosu od izlaganja visokim temperaturama.

Bar jednom u nedelju dana svoju kosu bogato nahranite tako što ćete naneti posebnu masku, preporučujemo Reflection zaštitnu masku, koja će na vašoj kosi stajati tokom cele noći i dubinski je nahraniti, od korena do vrha, pa je ujutu isperite mlakom vodom, kako biste pored zdravog izgleda pojačali i volumen kose.

Nadamo se da će vam ovi saveti pomoći, a za bojenu kosu da bude zdrava u sjajna preporučujemo Reflection liniju proizvoda: