Nega kose, Talasasta kosa

Talasasta kosa – kruna lepote

Imate prirodno talasastu kosu ili želite da je napravite talasastom. U svakom slučaju je potrebna adekvatna nega kose.

Svaka osoba je bar jednom pokušala da napravi talasastu kosu, ali većina neuspešno. Mnoge stvari utiču na to kakva će biti tvoja talasasta kosa, kave ćeš talase zapravo dobiti. A većina od njih su sitnice. Uz male izmene u nezi kose, primetićeš ogromne promene.

Da bi dobila talase u kosi koji će izdržati više od dva sata, moraš adekvatno da pripremiš svoju kosu. U tome će ti pomoći kvalitetni proizvodi za negu kose Kérastase. Da, kao što si i sama zaključila, priprema kose za talasatu frizuru počinje pod tušem. Evo koji su ti proizvodi potrebni:

Curl Manifesto hidrirajuća kupka 250 ml

Nežna hidrirajuća kremasta kupka obogaćena Manuka medom i ceramidom za talasastu, kovrdžavu i veoma kovrdžavu kosu. Nežno čisti skalp i intenzivno hidrira kovrdže za obnovu mekoće vlasi.

Curl Manifesto dnevna hidrirajuća krema 150 ml

Svakodnevna hidrirajuća nega protiv friz efekta koja se ne ispira, obogaćena Manuka medom i ceramidom za talasastu, kovrdžavu i veoma kovrdžavu kosu. Veoma lagana kremasta tekstura pruža intenzivnu hidrataciju i zaštitu od toplote do 230°C*. Smanjuje friz efekat i štiti kovrdžavu kosu od vlage u vazduhu do 80%*. Koristite Curl Manifesto luksuznu negu za definiciju i lakše oblikovanje kovrdžave kose i rezultat mekanih kovrdža zdravog izgleda.

Curl Manifesto gel-krema za definiciju kovrdži 150 ml

Gel-krema za definiciju kovrdžave kose obogaćena Manuka medom i ceramidom za talasastu, kovrdžavu i veoma kovrdžavu kosu. Ovaj proizvod kombinuje hidratantna svojstva kreme i definiciju gela za kontrolu friza tokom 24 sata.

Curl Manifesto hranljiva maska 200 ml

eoma hranljiva maska sa formulom obogaćeom Manuka medom i ceramidom za kovrdžavu i veoma kovrdžavu kosu. Njena formula intenzivno neguje svaku kovrdžu i smanjuje lomljenje. Rezultat je meka, negovana i pokretljiva kordžava kosa. Koristite kompletnu Curl Manifesto luksuznu negu kako biste ojačali i hidrirali kordžavu kosu i istakli njen sjaj.

Curl Manifesto mleko 250 ml

Mleko za laganu hidrataciju sa formulom obogaćenom Manuka medom i Ceramidom za talasastu, kovrdžavu i veoma kovrdžavu kosu. Pruža intenzivnu negu kovrdžama, bez otežavanja i olakšava raščešljavanje. Rezultat je pokretljiva i definisana kovrdžava kosa. Koristite kompletnu Curl Manifesto luksuznu negu za savršenu definiciju svake kovrdže i prirodnu pokretljivost kose, uz istovremeno smanjenje friz efekta.

Curl Manifesto negujuće ulje 50 ml

Veoma negujuće ulje za kosu i skalp sa formulom obogaćenom Manuka medom i Ceramidom za kovrdžavu i veoma kovrdžavu kosu. Ovaj ulepšavajući i negujući proizvod može da se koristi u različitim koracima nege, za negu kose ili skalpa, kako bi se pružila intenzivna nega i hidratacija svakoj kovrdži i istakao sjaj, uz istovremeno smanjenje friz efekta. Koristite kompletnu Curl Manifesto luksuznu negu kako biste definisali i negovali kovrdžavu kosu.

Curl Manifesto hranljiva maska 200 ml

Veoma hranljiva maska sa formulom obogaćeom Manuka medom i ceramidom za kovrdžavu i veoma kovrdžavu kosu. Njena formula intenzivno neguje svaku kovrdžu i smanjuje lomljenje. Rezultat je meka, negovana i pokretljiva kordžava kosa. Koristite kompletnu Curl Manifesto luksuznu negu kako biste ojačali i hidrirali kordžavu kosu i istakli njen sjaj.

Talasasta kosa sa peglom

Sa druge strane možete napraviti talasastu kosu sa peglom za koju vam je takođe potrebna odgovarajuća nega i dobra i kvalitetna pegla.

Podjednako efikasan način kojim se može dobiti talasasta kosa jeste uz pomoć pegle. Međutim, za razliku od figaroa zahteva malo više vežbe.  Da bi dobila talase uz pomoć pegle, sve što treba da uradiš je da staviš pramen kose između pločica prese za kose, negde na sredini pramena. Potom obavij donji deo pramena oko prese za kosu i lagano povuci presu za kosu nadole, ka krajevima. Ponovi postupak na ostatku kose.

Steampod presa za kosu

Stilizujte svoju kosu jednostavno i profesionalno sa L’Oréal Professionnel Steampod presom za kosu. Ova presa nudi jedinstvenu alternativu ispravljanja kose uz pomoć pare. Osiguravajući zdrav izgled kose nakon ispravljanja, ovaj uređaj koristi snagu pare umesto klasične toplote kako bi se preoblikovao svaki pramen kose, ostavljajući kosu veoma glatkom i svilenkastom tokom narednih dana.

Sigurni smo da ćete uz ove savete doći do željenog efekta talasaste kose.