Mini set za negu kose, Nega kose

Sunce, hlor, vetar – nega kose

Evo tri saveta kako bi vaša kosa preživela leto.

Cele godine iščekujemo taj dugo očekivani odmor., sunčano i toplo leto. To je odmor za dušu, ali stres za vašu kosu. Obavezna je preventivna nega pre i posle izlaganja kose suncu. Preporučujemo:

Prvo: Šišanje i skraćivanje krajeva pre godišnjeg odmora

Morska so, bazeni sa hlorisanom vodom, vetar i vrućina su stres, takoreći horor za vašu kosu. Dolazi do brzog upetljavanja vrhova jer su suvi i oštećeni. Prilikom češljanja oni počinju da pucaju samio od sebe. Posetite svog frizera prilikom priprema za odmor da vam uradi pripremu kose za leto.

Drugo: UV zaštita za celu glavu i telo

UV zaštita je potrebna i telu i kosi. Ukoliko ste trajno izloženi suncu, to će nakon nekog vremena kosu isušiti, izbledeti i učiniti lomljivom. Koža na temenu može da izgori, te vam treba zaštita za celu glavu. Preporučujemo vam da razdeljak namažete nekom kremom, da koristite kapu ili šešir, zatim da uzmete neki sprej sa UV zaštitom za kosu, kao i da pripremite kosu kod svog frizera.

Treće: Prava nega u pravo vreme

Pre nego što krenete na odmor ali i tokom boravka na odmoru treba da negujete svoju kosu. Treba da je zaštitite. To treba da uradite pre odmora, a na odmor najbolje je da ponesete Kérastase Soleil mini set, kako bi vaša kosa konstantno bila zaštićena.

Soleil mini set za negu kose obuhvata:

1. Soleil hidrirajuća kupka za negu kose posle sunca obogaćena kokosovom vodom radi nežnog uklanjanja ostataka hlora, soli i peska. Kosa je hidrirana za trenutno osvežavajući, sjajni i zaglađeni izgled. Miris letnjeg jasmina se dugo zadržava i ostavlja kosu blistavom i mirisnom tokom leta. Vraća kosi mekoću i sjaj. Format je 80 ml.

2. Soleil maska obogaćena kokosovom vodom, ​hidrira kosu za negu posle sunca. Prilikom nanošenja na opranu kosu, zaglađuje vlas od korena do krajeva. Njena jedinstvena tekstura pruža trenutni efekat i ne otežava čak ni vrlo tanku kosu. Ostavlja lagani cvetni miris jasmina za mirisnu i sjajnu kosu tokom celog dana. Format je 75 ml

3. Soleil dvofazno ulje definiše i naglašava prirodne talase u kosi. Obogaćeno Babasu uljem, trenutno omekšava kosu zbog svoje lagane teksture. Pojačava sjaj kose, pa je kosa blistava i zaglađena, čak i u najtoplijim letnjim danima. Vlas brzo upija proizvod i štiti kosu od oštećenja od sunca. Format je 45 ml.

4. Providni neseser koji je idealan za putovanje. Moze se pakovati u rucni prtljag kada se putuje avionom.