Fruzure, Nega kose

Duga kosa – 5 novih frizura

Niste zadovoljni svojim frizurom ili vam je dosadila? Onda pokušajte da uvedete neku promenu, mi vam predlažemno nekoliko novih frizura za dugu kosu. Mala promena, može da promeni mnogo toga. Bolo koju da odaberete bićete trendy.

Svetski trendovi u oblačenju nisu više samo opsesija kreatora, već su to i frizure sve češće. Ravna kosa se nosi u zalizanom stilu, a prirodne boje se koriste za pramenove. Treba svakako da dodate malo ekstravagancije i posebnosti svojoj frizuri.

Dugu kosu osvežite u slojevima, Mnogi ne znaju da izraziti slojevi odgovaraju samo gustoj kosi. Tanka kosa gubi na volumenu sa druge strane. Kada je sva kosa iste dužine, svaka dlaka štiti drugu protiv spoljnih uticaja.Znači stepenaste frizure su sklonije pucanju krajeva. Za to treba da se pozabavimo frizurama.

Stalno kratke šiške

Osnovna dužina kose ostaje kao uvek ista. Samo se šiške stalno skraćuju, od jednog do drugog uveta. Oblikovanje zahteva malo vremena i frizura je uvek zanimljiva, bilo da li je kosa puštena, vezana u rep ili u punđu.

Clavi Cut frizura

Sa dugom verzijom clavi cut, takođe zadržavate opciju vezivanja kose pozadi. Ako je kosa puštena, nema ništa modernije od ove nove verzija dugog boba. Ovaj stajling izgleda très français sa ležerno oblikovanim šiškama!

Šiške po dijagonali

Preuzmite manje korake, preporučujemo veoma dugačke šiške dijagonalno za vaš novi style-ing. Šiške postepeno prelaze u obilno stepenastu kosu bočno. Veoma dugačka kosa izgleda posebno lepo kada je donji deo oblikovan sa peglom za kosu Steampod. Ne zaboravite zaštitu od toplote!

80-te, talasasto

Naravno frizure iz 80-tih uvek u modi. To znači da je prava zabava za one koje se usude da naprave ovako nesšto! Prirodne kovrdže posebno idu uz ovaj trend. Istaknuti slojevi stvaraju kompaktnu, punu frizuru dok ruž i minđuše podsećaju na osećaj iz filmova poput flešdensa.

Kratko spreda, dugo pozadi

Isto jedan trend iz 80-tih, uvek zanimljiv stil. S ovom verzijom kratkog spreda, dugačkog pozadi, kosa na potiljku je dužine do lopatica i predugačke šiške pokrivaju obrve. Sa izrazitim slojevima vaša kosa će izgledati tanje, to je ok sa ovom frizurom. Ali treba da imate u vidu da je ovo malo ekstremnija frizura, da se ona tako nosi i da će vam svi pozavideti.