Bojena kosa, Nega kose, Oštećena kosa

Metal Detox

Svaka žena koja je bojila kosu, radila balayage ili posvetljivala kosu barem jednom u životu, zna koliko je teško postići tačno onu boju koju želimo. Ona najčešće ispadne mnogo žuća ili narandžastija od onakve boje koju su zamislile. Često izgleda nejednako, negde tamnija, negde svetlija, a kosa sama po sebi izgleda oštećeno. Najčešće mislimo da je problem samo u našoj kosi i da je on nezaobilazan. Da li ste znale da su glavni krivci za to metali? Preciznije radi se o metalima bakra koji su prisutni u vodi, ali i unutar vlasi naše kose. Ono što je još važnije, sad su kreirani i proizvodi uz koje konačno možemo eliminisati i taj problem. L’Oréal Professionnel je kreirao Metal Detox liniju proizvoda.

Metali u kosi su ti koji zapravo utiču na rezultate bojenja i izbeljivanja, kao i na dugotrajnost boje. Njihova količina zavisno od osobe do osobe varira, sa njima moramo da živimo. Sve to ne predstavlja problem za zdravlje ljudi, ali je rizik tokom usluge bojenja kose, balayage-a i posvjetljivanja kose.

Baš zato je L’Oréal Professionnel kreirao prvu kreirao trenutno jedinu liniju proizvoda koja, uz svoj glavni sastojak glikoamin, neutrališe metal bakra u samoj vlasi kose i radi čišćenje kose. Ova linija značajno pomaže profesionalcima kod bojenja kose, da kosa bude jednako obojena, da ne bude razlika. Sada je i izbeljivanje mnogo lakše, a vi stajete na put velikom problemu sa kojim ste se konstantno susretali.