Nega kose, Oštećena kosa, Sjajna kosa

Nega prirodne kose

Kako da brinemo o prirodnoj kosi dolazi iz prirode, kako da zaštitimo njenu vitalnost, ali i  sačuvamo njenu lepotu i sjaj. Sve je više preparata koji se koriste u salonima i u kućnim uslovima. To ne treba da iznenadi, jer je upravo priroda  ono iz čega crpimo najbolji izvor delotvornih sredstava za svaki tip kose.

Normalna, suva, masna kosa ili ona bez sjaja i sa peruti, iz prirode dobijamo rešenje koje će promeniti vaš izgled. Možete je ulepšati na bezbroj načina, ali će uvek najlepša biti kosa koja je zdrava i sjajna.

Svaka nega počinje pranjem kose. Nakon  pranja koje u skladu sa vašim tipom kose, možete koristiti brojne pretarate, a mi vam preporučujemo Kérastase linije. Ukoliko maštate o dugoj i negovanoj kosi, moraćete da budete nežni prema njoj. Dok je negujete i čekate da poraste, uvek je možete nadograditi.  Od nas uvek možete da dobijete savet kako da negujete vašu kosu i šta vam je potrebno od preparata u zavisnosti od tipa kose.

Pokušavate da obnovite oštećenu ili masnu kosu ili jednostavno želite da je ojačate, postoji mnogo linija za negu kose koje možete koristiti i ubrazati njen rast i glatkoću. Osmislite sve i krenite napred. Budite strpljivi, jer proces nekada traje. Imajte na umu da mnogi tretmani mogu potrajati i mesecima dok rezultati ne postanu očigledni.

Važno je da negujete kosu i da budete istrajni u tome, da vaša kosa bude lepršava kao nekada.