Nega kose, Oštećena kosa

Oštećena kosa, ne!

Da li negujete svoju oštećenu kosu? Koristite šampon za oštećenu kosu i nežno ga umasirajte u mokru kosu. Energično pranje će kasnije samo otežati raščešljanje kose. Isperite šampon kako treba. Vašoj kosi treba nega ili pakovanje nakon svakog pranja. Nega i maska, treba  ih posebno nanositi na najoštećenije krajeve. Ostavite da deluju.

Veoma je bitno da preparati budu kvalitetni i obnavljaju oštećenu kosu. Kosa bubri tokom nanošenja šampona. Stoga je sveže oprana kosa posebno osetljiva. Nakon toga očešljajte mokru kosu češljom sa širokim zupcima držeći koren kose. Budite nežni prema korenu dlake.

Jako je bitno da Vaša kosa bude negovana, jer nakon toga će joj se vratiti stari sjaj. Mi Vam preporučujemo preparate L’Oréal Professionnel, liniju Serie Expert Absolut Repair.

Formula obogaćena ekstraktom mekinje zlatne kinoe i proteinom pšenice, trenutno i površinski obnavlja oštećenu kosu i pruža joj negu i sjaj, bez otežavanja. Profesionalna formula trenutno čisti i obnavlja oštećenu kosu i u kombinaciji sa negom za kosu ili maskom za kosu, čini kosu negovanom i sjajnom.

Formula obogaćena ekstraktom mekinje zlatne kinoe i proteinom pšenice, trenutno i površinski obnavlja oštećenu kosu i pruža joj negu i sjaj. Kremasta formula neguje vlas kose, bez otežavanja. U kombinaciji sa Absolut Repair šamponom, kosa je negovana i sjajnija.

Formula proizvoda je obogaćena ekstraktom mekinje zlatne kinoe i proteinom pšenice, za trenutnu i površinsku obnovu veoma oštećene kose. Njena kremasta tekstura pruža negu i do 7x više sjaja kosi i daje rezultat kontrolisane kose. Savršen proizvod za srednju i debelu dlaku. Za kosu koja je puna na dodir. Formula proizvoda je obogaćena ekstraktom mekinje zlatne kinoe i proteinom pšenice, za trenutnu i površinsku obnovu veoma oštećene kose. Njena kremasta tekstura pruža negu i do 7x više sjaja* kosi i daje rezultat kontrolisane kose. Savršen proizvod za srednju i debelu dlaku. Za kosu koja je puna na dodir.

Formula obogaćena ekstraktom mekinje zlatne kinoe i proteinom pšenice, trenutno i površinski obnavlja sve tipove oštećene kose, bez otežavanja. Kremasto-gelasta tekstura ne ostavlja talog na kosi, a pruža joj negu i do 7x više sjaja. Za kosu koja je nežna na dodir.

Absolut Repair krema pre feniranja ojačava i čini kosu nežnijom i olakšava sušenje. Kosa trenutno postaje nežnija i izgleda sjajnije, dok je zaštićena od toplote do 230°C.

Celu liniju proizvoda možete pogledati na linku.