Nega kose, Sjajna kosa

Inovativna presa za kosu

Gubite nadu, vaša kosa postaje beživotna nekako spoljni faktori maksimalno su uticali na njen kvalitet. Na niskim temperaturama zimi, kosa će bila izložena vlažnom i hladnom vazduhu, vetru, pa je neminovno da ćemo se štiti kapama, šalovima i kaputima. Ovo nikako nije pogodovalo kosi, pa se zbog toga u tom periodu, ona uvek najviše mrsi, ali i lomi. Ni u zatvorenom prostoru nije joj prijao suv vazduh i zagrejane prostorije, pa je sada bez sjaja, isušena, nekako nije svoja.

U momentima kada treba da bude lepa, lepršava, vaša kosa traži pažnju. Nega je ono što je čini da ne izgleda zapušteno i neuredno. Treba da zablista kada god je potrebno. Mnoge su inovacije danas tu za vašu kosu, ali inovativna presa na paru je nešsto zaista posebno.

Istina je da je uvek najlakše vezati visoki rep ili nespretnu punđu, ali sada postoji mnogo uređaja za stilizovanje kose koji će ti omogućiti izgled kose kao iz salona i to u samo nekoliko minuta. Prevarili ste se, ne mislimo na klasične prese za kosu, figaro i popularne fen-četke, nakon kojih moraš da oporavljaš kosu raznim maskama i uljima za kosu, nego na uređaj koji je promenio shvatanja.

Klasične prese isušuju, spaljuju kosu, treba biti obazriv. Fen je takodje isušuje, ali revolucija je stigla. Sada je tu  L’Oréal Professionnel Steampod presa za kosu.

Stilizujte svoju kosu jednostavno i profesionalno sa L’Oréal Professionnel Steampod presom za kosu. Ova presa nudi jedinstvenu alternativu ispravljanja kose uz pomoć pare. Osiguravajući zdrav izgled kose nakon ispravljanja, ovaj uređaj koristi snagu pare umesto klasične toplote kako bi se preoblikovao svaki pramen kose, ostavljajući kosu veoma glatkom i svilenkastom tokom narednih dana.

Više o presi za kosu i dodacima možete da saznate ovde.