Nega kose, Suva kosa

Ukrotite neposlušnu kosu?

Vaša kosa je rešila da se ponaša neposlušno, da bude segment za sebe. Kosa koja je sklona suvoći, teško se stilizuje, a ne može lako ni da se ukroti. Kakod a umirite neposlušnu kosu?

Posle nege i stilizovanja neukrotiva kosa ponovo počinje po svom. Ukratko, može joj se. Gubite strpljenje. Međutim, ako pažljivije analiziramo razloge, brzo ćemo da budemo u stanju da se pomirimo sa kosom, jer njoj je zaista potrebna nega i mnogo pažnje. Učinićemo sve za nju.

Mnogi su uzroci koji vašu kosu čine neposlušnom. Jedan je sigurno, a možda i glavni proizvodnja sebuma na vlasištu. Ako se vlasište snabdeva sa malo sebuma, kosa gubi elastičnost i sjaj, kakav je nekada imala i kao rezultat dobijamo neposlušnu kosu.

neposlušna kosa obično je veoma suva i zato ne treba da se pere više od dva do tri puta nedeljno. Razlozi za to? Često pranje uklanja još više vlage iz kose, što je izlaže stresu. Treba kosu negovati L’Oréal Professionnel preparatima iz serije Serie Expert Liss Unlimited.

Krema za zaglađivanje kose će pružiti jedinstven osećaj prilikom feniranja , jer će vaša neposlušna kosa biti zaštićena i svilenkasta.

Maska za intenzivno zaglađivanje neposlušne kose. Pruža kosi kontrolu i štiti je od friz efekta. Ovaj proizvod pruža kosi hidrataciju, zaglađuje površinu vlasi i pruža zaštitu od vlage.

Nega za zaglađivanje neposlušne kose, obogaćena Pro-Kertatinom, uljem kukuje i noćne jagorčevine, zaglađuje kosu i štiti je od friza i vlage. Ova nega za kosu je obavezan proizvod za svakoga ko ima neposlušnu kosu.

Šampon za zaglađivanje neposlušne kose. Formula obogaćena Pro-keratinom, uljem kukuje i noćne jagorčevine. Ovaj šampon čisti kosu i skalp i pruža antifriz efekat.

Ulje za feniranje obogaćeno hranljivim uljem jagorčevine pruža besprekoran sjaj: za dodatni sjaj i kontrolu nedisciplinovane kose.

Više o proizvodima možete videti na strani Serie Expert Liss Unlimited.