Nega kose, Sjajna kosa

Ulje, za sjajnu kosu?

Kosa, sama vlas kose snabdeva dlaku dovoljnom količinom ulja, ali sobzirom da je peremo često, a time ispiramo i prirodnu masnoću dolazi do sušenja kose. Da bi se to nadoknadilo potrebno je dodati ulje na kosu spolja. Ulje za kosu daje sjaj i čini kosu gibkom. Služi kao zaštita od vetra, vremenskih nepogoda, uopšte spoljnih faktora koji isušuju kosu.

Posebo je vašno kosirstiti ulje ako imate dužu ili dugu kosu. U tom slučaju ulje je skoro obavezno, ako želite sjajnu kosu. U protivnom vaša kosa će biti suva, a na krajevima će se rascvetati.

Veoma važno je i da znate ukoliko je vaša kosa tanka, ulje treba  koristiti oprezno, jer ulje povećava masu kose, pa može da bude preobilno za tanku kosu.

Tretman započnite sa vrlo malo ulja, par kapi za čitavu kosu. Dobro namažite ulje po rukama i prodjite kroz kosu, od krajeva prema dužini kose.

Nije lako odabrati pravo ulje za sjajnu kosu, za kosu koja će se podmladiti. Mi vam preporučujemo L’Oréal Professionnel liniju Mythic Oil, gde svi preprati sadrže u sebi ulje. Osetite luksuzno iskustvo obogaćeno uljima.

Višenamenska krema za feniranje koja se može koristiti pre šamponiranja, nakon šamponiranja, kao nega koja se ispira ili kao nega bez ispiranja, pre feniranja za do 96 sati kontrole volumena*. Formula proizvoda obogaćena arganovim uljem i uljem badema, pruža dugotrajnu negu kosi, ishranu i zaglađenost.

Veoma negujuća maska za kosu čija formula je obogaćena arganovim uljem i ekstraktom smirne. Kosa je negovana i disciplinovana, sa sjajnim finišom. Ovaj proizvod je idealan za klijente koji imaju debelu vlas kose. Za dodatnu negu, naneti od korena do krajeva i ostaviti tokom noći, a potom isprati ujutru.

Veoma negujuća maska za kosu čija formula je obogaćena ekstraktom osmantusa i uljem đumbira. Kosa je negovana i disciplinovana, sa sjajnim finišom.

Negujuća formula Mythic Oil šampona za debelu vlas obogaćena je arganovim uljem i ekstraktom smirne. Kosa je negovana i mekana, sa predivnim sjajem.

Negujuća formula Mythic Oil šampona za tanku vlas obogaćena je ekstraktom osmantusa i uljem đumbira, bez otežavanja kose. Kosa je negovana i mekana, sa predivnim sjajem.

Profesionalno višenamensko ulje za negu kose. Formula ovog proizvoda je obogaćena visokom koncentracijom negujućih ulja za kosu. Visoka koncentracija arganovog ulja u formuli pruža negu kosi i štiti vlas. Lagana i tečna tekstura proizvoda se jednostavno nanosi, pružajući osećaj svilenkaste kose od korena do krajeva. Ulje je idealno koristiti nakon pranja kose, pre ili nakon feniranja.

Celu Mythic Oil liniju možete pogledati ovde.