Nega kose, Zastita kose od sunca

Zaštita kose od sunčevih zraka

Svi dugo iščekujemo odmor, organizujemo sve, razmišljamo o kozmetici, da li smo nabavili kremu za sunčanje, ulje za sunčanje. Mnogo važnije od svega toga je da zaštitimo kosu, jer ona je jako osetljiva na UV zračenja i potrebna joj je zaštita kad temperatura raste.

Vaša kosa  ne može da izgori na suncu ali sunce, vetar, slano more i hlor iz bazena mogu da utiču na nju u velikoj meri. Sloj kutikule postaje grublji što čini kosu suvom i krhkom. Najviše utiče na krajeve i oni počinju da izgledaju kao slama s obzirom da boja bledi, a posebno farbana kosa, koja može imati još neke propratne efekte, da pozeleni i sl.

Čak i ako leto provedete u gradu, vaša kosa će biti izložena suncu i ne znate kako najbolje da je negujete.

Solar Sublime linija obuhvata celokupnu zaštitu nakon izlaganja suncu. Ona sadrži visoku koncentraciju negujućih sastojaka za obnovu i zaštitu kose. Prušite maksimalnu hidrataciju svojoj kosi, opustite se i uživajte na odmoru.

Negujući šampon nakon izlaganja suncu (UV FILTER + ALOE VERA +VITAMIN E). Formula pruža negu i obnovu vlasi kose, bez otežavanja. Formula je obogaćena Vitaminom E, poznatom po svom antioksidativnom svojstvu. Visoka koncentracija negujućih sastojaka u formuli se suprotstavlja posledici sušenja kose nakon izlaganja suncu, soli i hloru.

Negujuća maska nakon izlaganja suncu (UV FILTER + ALOE VERA +VITAMIN E). Kako bi ste dubinski negovali kosu, bez otežavanja. Vlas kose je meka i glatka. Formula se suprotstavlja posledici sušenja kose nakon izlaganja suncu, soli i hloru. Vlas kose je obnovljena, glatka i blistava.

Negujući sprej za vreme i nakon izlaganja suncu (UV FILTER + ALOE VERA). Neguje vlas i pruža sjaj kosi. Lagani zaštitni sloj se formira oko vlasi kose kako bi zaštitio sjaj kose i pružio hranljivost vlaknu. Kosa je lepršava i sa prirodnim sjajem, bez otežavanja. Takođe blago stilizuje kosu koja je bila na suncu i u slanoj vodi.

Više o kolekciji saznajte na linku.