Kovrdžava kosa, Nega kose

Kovrdžava kosa – emocije

Vreme je da istaknemo emotivno putovanje koje stoji iza kovrdžave kose. Većina ljudi sa kovrdžavom kosom često bi želeli da imaju ravnu kosu, a nisu ni svesni svoje lepote. Razmislite dobro pre nego što poželite da uklonite svoje kovrdže, jer sada je tu internacionalna revolucija kovrdžave kose uz Curl Manifesto preparate. Upustite se u dvostruki izazov balansiranje intenzivne hidratacije i oblikovanje kovrdžave kose & pružite sebi mogućnost da sa ponosom istaknete svoju prirodnu kovrdžavu kosu. Nezaboravno luksuzno iskustvo je pred Vama.

Inovativna personalizovana rutina za svaki tip kovrdžave kose pomoći će Vam da Vaša kosa bude unikatno lepa, lepršava i sjajna. Ako pružite svojoj kovrdžavoj kosi svu neophodnu negu i preparate, kosa će postati zahvalna za održavanje.

Toplota isušuje kovrdžavu kosu pa bi zbog toga trebalo da pustite kosu da se osuši prirodno uz odgovarajuće preparate Curl Manifesto. Inače, možete je osušiti fenom za kosu sa difuzerom na najnižoj toploti.

Mnogo još faktora utiče na kovrdžavu kosu i uopšte kosu, ali Vaše prirodne kovrdže su pravo blago koje treba čuvati i održavati. Zato koristite negu za sve tipove talasastih kovrdžavih kosa Curl Manifesto.

Nežna hidrirajuća kremasta kupka obogaćena Manuka medom i ceramidom za talasastu, kovrdžavu i veoma kovrdžavu kosu. Nežno čisti skalp i intenzivno hidrira kovrdže za obnovu mekoće vlasi.

Svakodnevna hidrirajuća nega protiv friz efekta koja se ne ispira, obogaćena Manuka medom i ceramidom za talasastu, kovrdžavu i veoma kovrdžavu kosu. Veoma lagana kremasta tekstura pruža intenzivnu hidrataciju i zaštitu od toplote do 230°C*. Smanjuje friz efekat i štiti kovrdžavu kosu od vlage u vazduhu do 80%*. Koristite Curl Manifesto luksuznu negu za definiciju i lakše oblikovanje kovrdžave kose i rezultat mekanih kovrdža zdravog izgleda.

Gel-krema za definiciju kovrdžave kose obogaćena Manuka medom i ceramidom za talasastu, kovrdžavu i veoma kovrdžavu kosu. Ovaj proizvod kombinuje hidratantna svojstva kreme i definiciju gela za kontrolu friza tokom 24 sata.

Veoma hranljiva maska sa formulom obogaćeom Manuka medom i ceramidom za kovrdžavu i veoma kovrdžavu kosu. Njena formula intenzivno neguje svaku kovrdžu i smanjuje lomljenje. Rezultat je meka, negovana i pokretljiva kordžava kosa. Koristite kompletnu Curl Manifesto luksuznu negu kako biste ojačali i hidrirali kordžavu kosu i istakli njen sjaj.

Mleko za laganu hidrataciju sa formulom obogaćenom Manuka medom i Ceramidom za talasastu, kovrdžavu i veoma kovrdžavu kosu. Pruža intenzivnu negu kovrdžama, bez otežavanja i olakšava raščešljavanje. Rezultat je pokretljiva i definisana kovrdžava kosa. Koristite kompletnu Curl Manifesto luksuznu negu za savršenu definiciju svake kovrdže i prirodnu pokretljivost kose, uz istovremeno smanjenje friz efekta.

Veoma negujuće ulje za kosu i skalp sa formulom obogaćenom Manuka medom i Ceramidom za kovrdžavu i veoma kovrdžavu kosu. Ovaj ulepšavajući i negujući proizvod može da se koristi u različitim koracima nege, za negu kose ili skalpa, kako bi se pružila intenzivna nega i hidratacija svakoj kovrdži i istakao sjaj, uz istovremeno smanjenje friz efekta. Koristite kompletnu Curl Manifesto luksuznu negu kako biste definisali i negovali kovrdžavu kosu.

Sprej koji osvežava kordžavu kosu, drugog dana nakon pranja, sa formulom obogaćenom Manuka medom i ceramidom za talasastu, kovrdžavu i veoma kovrdžavu kosu. Lagana tekstura proizvoda nežno hidrira i reaktivira definiciju kovrdži i pruža negu između pranja. Pruža pokretljivost, definiciju i ističe sjaj, uz istovremeno smanjenje friz efekta.

Preporučujemo celu liniju za kovrdžavu kosu, a proizvode možete pogledati na Curl Manifesto strani.