Nega kose, Suva kosa

Suva kosa – zauvek prošlost

Činjenica je da svako može da pati od suve kose. Da li znate kako kosa postaje suva i osetljiva?Koji su rizici za nastanak suve kose? A mi ćemo vam dati savet kako da vaša suva kosa ponovo bude sjajna, meka i zdrava.

Evo i nekoliko uzroka koji utiču: prečesto feniranje kose, često perete kosu, perete kosu sa toplom vodom, koristite loše proizvode za kosu, ne štitite vašu kosu od toplote, ne negujete krajeve kose, kao i još drugih fakora koji čine vašu kosu suvom.

Pogrešna nega je najčešći razlog, dajte svojoj kosi najbolje preparate, neka vaša kosa bude bujna, meka i lepršava, a ne suva i kruta.

Trebalo bi izbegavati često feniranje – preterano četkanje može da učini površinu kose hrapavom i da izgleda oštećeno. Bolje je kosu češljati.

Suvoj kosi često fale prirodna ulja koja se ne luče usled gore navedenih faktora, zato je za vašu kosu Kérastase izbacio liniju proizvoda Nutritive. Ona sadrži kupke (šampone), noćne serume, maske, negu, kremu za zaštitu od toplote i dr. Negujte kosu neka bude kao nekada.

Nutritive kupka posebno dizajnirana za normalnu do blago suvu kosu. Formulacija sadrži kombinaciju hranjivih sastojaka i ekstrakta irisovog rizoma i omekšava kosu od korena do krajeva. Kosa je meka, zaglađena, svilenkasta, i odiše zdravim sjajem. Formula inspirisana cvetom irisa štiti kosu od upornog vraćanja isušenosti.

Nutritive Magistral nega za tanku vrlo isušenu kosu kojoj je potrebna intenzivna nega. Neguje i pruža zaglađenost i mekoću površini vlasi. Olakšava oblikovanje i raščešljavanje. Kosa je meka i zaglađena na dodir.

Hranjiva Nutritive Vital nega posebno dizajnirana za normalnu do blago suvu kosu. Neguje i zaglađuje vlasi, održavajući ih laganim i pokretljivim. Kosa je nežna i zdravog izgleda.

Obnavljajuća nutritive maska za tanku kosu. Koncentrovana obnavljajuća maska ​​za tanku i suvu kosu. Kombinacija hranjivih i aktivnih sastojaka visoke koncentracije u formuli neguje kosu od korena do krajeva, održavajući kosu sjajnom, mekom i zaglađenom. Olakšava raščešljavanje kose i pruža dugotrajnu negu.

Nutritive Magistral maska je intenzivna hranjiva maska za veoma isušenu gustu kosu. Ovaj tretman kombinuje našu najveću koncentraciju aktivnih sastojaka unutar Nutritive linije za hranljivo delovanje. Kosa je meka i glatka na dodir, raščešljavanje je olakšano, a kosa više kontrolisana i lakša za stilizovanje.

Nutritive intenzivna hranljiva krema za zaštitu od toplote za normalnu do suvu kosu. Sadrži Iris Royal kompleks koji kombinuje aktivne sastojke za negu i mekoću kose. Nežni agensi obavijaju vlas kose laganim velom koje štiti kosu od oštećenja prilikom feniranja. Kosa je jednostavnija za stilizovanje i izgleda zaglađeno i sjajno.

Nutritive intenzivna noćna nega koja se ne ispira, neguje i ojačava sve vrste suve kose. Formula obogaćena ekstraktom korena Irisa i mešavinom vitamina hidrira kosu bez otežavanja. Lagana kremasta tekstura odgovara svim tipovima kose i pomaže u raščešljavanju. Upotrebom tokom noći, kosa apsorbuje hranljive sastojke seruma kako bi se smanjila dnevna iscrpljenost kose. Ova mlečna krema se topi na kosi i brzo upija. Sledećeg jutra kosa izgleda negovano i vidljivo je mekša, jednostavnija za stilizovanje, sa laganim satenskim finišom.

Ovo su samo neki proizvodi iz ove linije, sve proizvode pogledajte na Nutritive linija proizvoda za suvu kosu.