Nega kose

Vaša kosa se lomi?

Šta je to lomljena kosa? Veruje se da su lomljenje kose i rascvetani krajevi isto. Nije istina: kada su u pitanju rascvetani krajevi to znači da su krajevi kose oštećeni i da počinju da se lome. Lomljenje kose, znači da postoji izraženo oštećenje same strukture. Kako da prepoznate lomljenje? Uočićete male bele tačke koje ukazuju da se kosa prelomila u nekim delovima. Ta oštećenja se dešavaju ne samo na krajevima već bilo gde u kosi i zbog njih kosa izgleda krto i slamasto. Najčešće se lomi duga kosa. Duga osetljiva kosa je najčešće pogođena jer je najpodložnija (na primer zbog svog uzrasta) i ima najveću površinu.

Lomljenje kose nastaje zbog spoljnih faktora koji oštečuju i isušuju kosu, smanjuju elastičnost i napadaju strukturu. Uz uticaj spoljašne sredine, uključeni su stres usled oblikovanja i neadekvatna nega.

Obnovite kosu lako i uz tretmane kosa može da bude kao nekada. Preporučujemo vam kolekcju Résistance Extentioniste liniju od Kérastase-a.

Resistance Extentioniste kupka za jačanje dužina kose. Oslabljena kosa sklona lomljenju je ojačana, a njena struktura je obnovljena. Ova kupka je obogaćena kreatinom R, aktivnim kompleksom, osmišljenim za povećanje otpornosti i elastičnosti , kao i Taurinom, aminokiselinom poznatom po svom zaštitnom svojstvu. Kosa je temeljno očišćena, a dužine su ojačane.

Resistance Extentioniste nega za jačanje dužina kose. Obnavljajući tretman koji nežno i delotvorno olakšava raščešljavanje kose bez lomljenja. Formula obogaćena ceramidima i maleinskom kiselinom, trenutno obavija lomljivu kosu i jača dužinu kose. Kvalitet kose je vidno poboljšan, a vlas ojačana, obavijena i zaglađena za glatki dodir bez mršenja.

Resistance Extentioniste maska, idealna za suvu lomljivu kosu, ​​obavija vlas kako bi obnovila kosu. Oštećena lomljiva kosa je ojačana, mekana i sjajna. Formula obogaćena aktivnim sastojcima kreatinom R i maleinskom kiselinom, ojačava vlas kose. Obnavlja ispucale krajeve i štiti kosu od lomljenja.

Resistance Extentioniste krema za zaštitu od toplote tokom oblikovanje i stilizovanja kose. Dizajnirana je za zaštitu dužina i krajeva. Formula sadrži kombinaciju Glaçage Thermo-Ceal + Kreatin R + Taurin sastojaka, trenutno zaglađuje i obnavlja površinu vlasi, smanjujući mogućnost lomljivosti već nakon jedne aplikacije. Štiti kosu od toplote do 230 °C. Kosa je ojačana i otpornija.

Resistance Extentioniste serum za skalp i kosu za jačanje vlasi od korena. Njegova formula štiti skalp od spoljašnjih negativnih uticaja, dok istovremeno pruža negu. Jača kosu, bez otežavanja i mašćenja kose.