Nega kose

Sjajna kosa – kako?

Želite vašoj kosi da date novi sjaj, da je svi primete. To je moguće uz tretman za ulepšanu sjajnu kosu Elixir Ultime. Znate i sami da je najlepša prirodna kosa, uvek u modi, nikada ne izlazi iz mode. Da li ste razmišljali da svojoj prirodnoj kosi dodate sjaja?

Negujte svoju kosu kako bi bila sjajna i sveža u svakom trenutku. Medjutim, postoji dosta faktota koji mogu da utiču na to da vaša kosa ne bude sjajna. Svi znate da blajhanje i farbanje ostavlja tragove na kosi, grejanje isušuje zimi kosu, a leti sunce šteti kosi, ali ne treba da brinete jer Elixir Ultime je recept baš za vašu kosu.

Elixir Ultime kupka za beživotnu kosu kojoj je potreban sjaj. Formula obogaćena uljem marule čini kosu sjajnijom, mekšom i svilenkastom na dodir. Intenzivno čisti skalp i kosu od nečistoća. Kupka ostavlja nežan mirisni trag blagih cvetnih nota. Kosa je blistavog sjaja i pripremljena je za dalju negu.

Elixir Ultime maska je idealna za beživotnu kosu kojoj nedostaje sjaj. Intenzivno obnavlja kosu i vraća joj svilenkasti sjaj. Beživotna kosa je nahranjena, mekana i sjajna. Formula obogaćena uljem marule pomaže da se ojača vlas kose. U kombinaciji sa Elixir Ultime kupkom, kosa više ne deluje beživotno zahvaljući besprekornom sjaju. Obezbeđuje kontrolu frizza do 96 sati* u uslovima vlažnosti vazduha od 80% i 25°C.

Elixir Ultime nega za kosu kremaste teksture namenjena je tankoj do normalnoj kosi kojoj je potreban sjaj. Formula obogaćena mešavinom pet ulja trenutno zaglađuje, osnažuje i omekšava kosu pružajući joj intenzivnu negu. Kovrdžava, beživotna kosa je vidljivo disciplinovana i lakše se kontroliše. Kosa je 7x sjajnija*. Pruža kosi sjaj i mekoću i kosa je svilenkasta na dodir.

Elixir Ultime ulepšavajuće ulje za beživotnu kosu kojoj je potreban sjaj. Obnavlja ispucale krajeve i zaglađuje vlas kose za dugotrajnu zaštitu od frizza. Kosa ima vidljiv, intenzivan sjaj. Formula obogaćena jedinstvenom kombinacijom mirisa ljubičice, frezije i mandarine i drvenastim i mošusnim notama. Pruža neverovatno senzorijalno iskustvo.

Elixir Ultime dvofazno ulje, idealno za tanku kosu, pruža kosi volumen, gustoću i sjaj. Hranjiva formula sa Intra-Cylane-om, obogaćena uljem marule, kamelije i kukurznih klica, pruža kosi aktivne sastojke koji obavijaju vlas za dugotrajan rezultat. Uz nežno nanošenje, tanka do normalna kosa, kojoj nedostaje sjaj, je intenzivno tretirana, a frizz efekat je pod kontrolom do 96 sati čak i uz 80% vlažnosti vazduha.* Ostavlja na kosi intenzivan miris.

Elixir Ultime ulje za bojenu kosu sa formulom obogaćenom izuzetnom kombinacijom ekstrakta imperial čaja, uljem kamelije i uljem marule. Za naglašavanje intenziteta boje, zaglađivanje kose i neodoljiv sjaj. Kosa je intenzivno negovana i meka na dodir. Pruža kosi zaštitu od toplote do 230° C i olakšava kontrolu frizza. Ostavlja na kosi intenzivan miris i sjaj.

Tretmane je najbolje uraditi u profesionalnom frizerskom salonu, ako želite da pružite kosi novi nežniji izgled. Frizer zna šta treba i na koji način da podari sjaj vašoj kosi. Neka vaša kosa bude kao nekada, podarite joj novi izgled i novi sjaj.