Nega kose

Oštećena kosa – tretman i nega

Vaša kosa često trpi, sve može loše da utiče na nju, često pranje kose, farbanje kose, feniranje kose, ispravljanje kose i sl. Sve je to u neku ruku bolno za vašu kosu, ali ona to ne može da vam kaže. Često i najkvalitetnija kosa vremenom postane isušena i oštećena zbog velikog broja tretmana. Mnogo je preparata koji vam mogu pomoći u vraćanju kose u prvobitno stanje, kako bi ponovo uživali u svilenoj i zdravoj kosi.

Pre ili kasnije, posledice čestih grubih tretmana postaju uočljivi. Za razliku od prirodnog svilenkastog izgleda, oštećena kosa deluje suvo, bez sjaja i sa tendencijom da pogotovu na krajevima puca. Potrebna joj je pomoć na sreću to je danas izvodljivo sa preparatima Kérastase.

Linija Force Architecte – Kérastase je kao stvorena za vas. Preporučujemo vam Force Architecte kupku (šampon), Force Architecte kremu, masku i negu.

Résistance Force Architecte kupka je dizajnirana za obnovu oslabljene i oštećene kose. Formula koja sadrži kombinaciju Vita-Ciment® i Sève de Résurrection kompleksa obnavlja i ojačava vlas kose, za aktivnu obnovu i revitalizaciju kose. Rezultat je meka, sjajna, zaglađena i ojačana kosa.

Résistance krema za zaštitu od toplote namenjena zaštiti oslabljene i oštećene kose. Formula obogaćena aktivnim sastojcima Vita-Ciment®, Vita-Topseal i Sève de Résurrection, trenutno obnavlja, ojačava i hidrira kose. Ova krema štiti kosu od toplote do 180 °C i čini feniranje lakšim. Daje osećaj jačine oštećenoj, lomljivoj kosi.

Résistance Force Architecte maska je dizajnirana za obnovu oslabljene i oštećene kose, koja je na nivou oštećena 1 i 2. Formula koja sadrži kombinaciju Vita-Ciment® i Sève de Résurrection kompleksa osigurava da je svaka vlas obnovljena, revitalizovana, sjajna i zaglađena. Rezultat je meka i istovremeno jača kosa. Ova maska štiti kosu od lomljenja vlasi i smanjuje ispucale krajeve i pruža dugotrajne rezultate.

Resistance Ciment Anti-Usure je obnavljajuća nega posebno dizajnirana za oslabljenu i oštećenu kosu, na nivou oštećenja 1 i 2. Kombinacija sastojaka u formuli pomaže da se obnovi i istovremeno ojača vlas kose. Idealna je za tanku kosu i svakodnevnu upotrebu.

Neka vasa kosa ponovo bude bujna i sjajna kao nekada. Kérastase profesionalni preparati za kosu od vrhunskih sastojaka, sa vrhunskom formulacijom promeniće vašu kosu, osvežiće je i dati joj novi izgled.