Nega kose

Farbana kosa zahteva više

Želeli ste promenu, ofarbali ste kosu, sada ste dobili više samopouzdanja. Kada se odlučite na ovakav potez, pogotovo prvi put morate da znate da je najznačajniji deo briga o tek ofarbanoj kosi. Ofarbanoj kosi je potrebno više pažnje, nege i zaštite od sunca. Ona je osetljivija i na moru, kao i na bilo kom odmoru gde ste izloženi sunčevim zracima.

Kada kažemo nega farbane kose, ne mislimo na česta pranja. U većini slučajeva farbana kosa se održava u frizerskim salonima, a to često rade profesionalci frizeri, kako bi kosa ostala sjajna i svilenkasta. Higijena i nega kose je na prvom mestu i često se radi na nedeljnom nivou.

Zaštitite i negujte farbanu kosu linijom Kérastase Reflection za negu bojene kose. U pitanju je personalizovana nega za bojenu kosu. Za razliku od nekih drugih linija ovde imamo dve vrste kupke za debelu i tanku vlas, kao i kremu za debelu i tanku vlas. Tu su još i Reflection nega i Reflection fluid. Evo i malo više informacija:

Reflection kupka za debelu vlas štiti boju i idealna je za osetljivu bojenu ili posvetljenu kosu. Formula sa uljem pirinčane mekinje, koje je poznato po svom omekšavajućem svojstvu, hrani vlas kose. Obavija površinu vlasi čime se povećava intenzivan sjaj kose. Štiti kosu od spoljašnjih uticaja. Boja ostaje intezivna, a tekstura kose zaglađena.

Reflection kupka za tanku kosu štiti boju i idealna je za bojenu ili posvetljenu kosu. Formula sa uljem pirinčane mekinje, koje je poznato po svom omekšavajućem svojstvu, hrani vlas kose. Obavija površinu vlasi čime se povećava intenzivan sjaj kose. Štiti kosu od spoljašnjih uticaja. Boja ostaje intezivna, a tekstura kose zaglađena.

Reflection bogata zaštitna maska ​​za tretman guste osetljive bojene ili posvetljene kose. Intenzivno neguje bojenu kosu i olakšava raščešljavanje. Boja je postojana. Kosa je meka i zaglađena bez otežavanja. Formula sa uljem pirinčane mekinje, koje je poznato po svom omekšavajućem svojstvu, hrani vlas kose. Štiti kosu od spoljašnjih uticaja. Boja ostaje intezivna, a tekstura kose zaglađena.
Reflection zaštitna maska za tanku osetljivu bojenu ili posvetljenu kosu. Intenzivno neguje bojenu kosu i olakšava raščešljavanje. Boja je postojana. Kosa je meka i zaglađena bez otežavanja. Formula sa uljem pirinčane mekinje, koje je poznato po svom omekšavajućem svojstvu, hrani vlas kose. Štiti kosu od spoljašnjih uticaja. Boja ostaje intezivna, a tekstura kose zaglađena.

Reflection zaštitna nega za kosu koja pojačava sjaj za osetljivu bojenu ili posvetljenu kosu. Neguje površinu kose kako bi naglasila sjaj kose. Formula sa uljem pirinčane mekinje, koje je poznato po svom omekšavajućem svojstvu, hrani vlas kose i olakšava raščešljavanje. Kosa je nahranjena i zaštićena. Štiti kosu od spoljašnjih uticaja. Boja ostaje intezivna, a tekstura kose zaglađena.

Reflection nega u spreju koja se ne ispira, za postojanost boje. Pruža boji blistav sjaj i štiti je od spoljašnjih uticaja. Kosa je nahranjena i blistava. Tekstura kose je meka i zaglađena, a mlada neukrotiva kosa kontrolisana.

Najbolji način da izbegnete oštećenu i suvu bojenu kosu je da održite dobru  negu kose. To počinje pre nego što primetite oštećenja na vašim ktrajevima, ali i ako malo zakasnite nije strašno. Koristeći odgovarajuće Reflection proizvode od dana nakon farbanja može sprečiti neke od glavnih krivaca: da vaša kosa izbledi i da se izlomi.
Neka vaša kosa odiše punim sjajem i zdravljem.